MSA, treg prej 500 milionë konsumatorëve për bizneset kosovare

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë me mbështetjen e UNDP-së organizoi sot punëtori, ku u prezantuan mundësitë e mbështetjes institucionale për

Zharku e Pollozhani flasin për autostradën Kosovë-Maqedoni

Të dyja palët i përgëzuan zhvillimet e transportit ndërmjet dy vendeve dhe theksuan thellimin e bashkëpunimit në fushën e transportit

Bankat, 17 milionë euro fitim për tre muaj

Gjatë tremujorit të parë të këtij viti bankave komerciale në vend u ka rënë profiti për 15 për qind, krahasuar

Prokuroria padit një funksionar shqiptar nga Tetova (Video)

Ndërmarrja publike komunale e Tetovës dhe drejtori i saj Xhelal

Tetova po shkatërrohet nga ndërtimet e egra, inspektorët flejnë

Tetovën kanë nisur ta mbulojnë ndërtimet e egra, ndërsa inspektorët

Bakiu: Gjithë Maqedonia duhej të ngrihej në këmbë! (Video)

Profesori universitar Qashif Bakiu në emisionin “10 minuta” theksoi se

Banner